12-12-2018: Handbal: Vrouwen Nederland V Duitsland: Nancy
EK Handbal In Frankrijk, Hoofdronde Groep II
Nederland - Duitsland
Nederlandsteam Bij Het Volkslied

Waar kijk ik Nederland – Frankrijk?

Waar kan ik de wedstrijden van het EK volgen? Alle wedstrijden van onze Oranjedames op het EK zijn te zien via Ziggo Sport. Ook voor niet-Ziggo klanten is het mogelijk om de wedstrijden van onze Oranjedames live te volgen.

Hoe kijk ik de wedstrijden als ik geen Ziggo heb?
Ziggo Sport totaal: via je provider kan je een Ziggo Sport Totaal abonnement afsluiten. Afhankelijk van je provider kan je dit abonnement afsluiten en de prijs verschilt per provider. Dit kost minimaal €14,95 per maand.
Ziggo Sport GO: Dit is een online abonnement, beschikbaar om af te sluiten voor iedereen met internet. Hiermee kijk je de wedstrijden op je smartphone, tablet of laptop (of met hdmi-kabel via de tv!). Dit abonnement kost €9,99 per maand.
Pay Per View: De wedstrijden zijn hier ook los te koop voor €3,99 per wedstrijd.

Check alle informatie over het afsluiten van een abonnement hier.

Vrijdag 14 december Nederland – Frankrijk
De halve finale tegen Frankrijk wordt uitgezonden op Ziggo Sport kanaal 14 en Ziggo Sport Extra. De uitzending start om 20.30 uur en Yvette Broch en Sanne van Olphen zijn hier te gast.

Zondag 16 december:
Indien Oranje de finale haalt wordt deze uitgezonden op Ziggo Sport kanaal 14 en Select. De troostfinale wordt dan uitgezonden op Ziggo Sport Extra.
Indien Oranje voor de bronzen medaille speelt wordt deze wedstrijd uitgezonden op kanaal 14 en Select en zal de finale worden uitgezonden op Ziggo Sport Extra.