Men On A Mission - Dani Baijens & Luc Steins TeamNL Handbalheren Dani Baijens en Luc Steins vertellen in de videoserie Men On A Mission over elkaars ontwikkeling, het EK, de weg daarnaartoe en hun handbalfamilie.
Men On A Mission - Robin Schoenaker & Samir Benghanem TeamNL Handbalheren Robin Schoenaker en Samir Benghanem vertellen in de videoserie Men On A Mission over het leven als international naast het hebben van een fulltime baan
Lynn viert vandaag haar 3️⃣0️⃣ste verjaardag 🎊

Gefeliciteerd en een hele fijne dag! 🎈 https://t.co/G0xLhLOKBE
Merel wordt vandaag 2️⃣4️⃣jaar 🎉

Van harte gefeliciteerd & een fijne dag! 🥳 https://t.co/YJKyKwDfj7
Happy birthday to you 🎶

Kelly Vollebregt, gefeliciteerd met je 27ste verjaardag! 🥳 https://t.co/vh1IbexOJo
2021 ✨

Het jaar van de Olympische Spelen, het WK en waarin we weer voor publiek mochten spelen🧡

Wij wensen iedereen een sportief 2022!🎇 https://t.co/IGqmKpGZp5
Monique Tijsterman gaat niet door als onze bondscoach.

‘’Ik ben er trots op dat ik deze mooie kans heb gekregen’’🧡

Lees hier meer 📎 https://t.co/Gtlh8KrwBt https://t.co/5b7ozDWWL4
BENE-League: HV Quintus vs HUBO/Initia Hasselt Samenvatting van het duel tussen Quintus en Initia Hasselt. Voor Quintus een kans om een concurrent onderin de ranglijst pijn te doen. Voor Hasselt een wedstrijd die niet verloren mag gaan.
KEMBIT-LIONs vs HC Visé BM Visé reist af naar Sittard voor het treffen met de Limburg Lions. In Belgie wist Lions nipt te winnen van Visé. Welke ploeg pakt de overwinning en deelt het andere team een tik uit in de strijd om een ticket ...
Green Park/Aalsmeer vs Sporting Pelt BENE-League Samenvatting van het duel tussen Aalsmeer en Pelt. Twee ploegen die aan elkaar gewaagd en elkaar op de ranglijst weinig ontlopen.
Herpertz/Bevo Hc vs Sezoens/Achilles Bocholt Bevo is de laatste weken goed bezig met knappe resultaten. Belgisch kampieon Bocholt komt op bezoek in De Heuf. Lukt het Bevo om te stunten tegen grootmacht Bocholt?
💬“Het is heel frustrerend dat we niet de gelijkmaker konden maken. We bleven scoren, maar zij ook.”

Inger Smits en Bo van Wetering kijken terug op de verloren wedstrijd tegen Noorwegen😔 https://t.co/31eHgf7OhK
Onze wedstrijd tegen Noorwegen is geëindigd in 34-37 🇳🇴 Wij hebben gestreden tot het einde maar helaas houdt ons toernooi hier op 🙁 https://t.co/VEISUJRHCv
Onze wedstrijdselectie voor het duel tegen Noorwegen is bekend⤵️
https://t.co/joy7ABTIYv
BENE-League: Kras/Volendam vs KEMBIT-LIONS Samenvatting van het BENE-League duel tussen Volendam en Lions.
Samenvatting: JD Techniek/Hurry-Up vs Green Park/Aalsmeer Regerend landskampioen gaat op bezoek bij het Drentse Hurry-Up. De thuisploeg is de laatste tijd in vorm, lukt het ook om te winnen van Aalsmeer?
Herpertz/Bevo HC vs Kras/Volendam Twee Nederlandse ploegen tegenover elkaar in de dertiende speelronde van de BENE-League. De vorige ontmoeting, toen in Volendam, werd een 31-29 overwinning voor de Oranjehemden.
Green Park/Aalsmeer vs HUBO Initia Hasselt Aalsmeer krijgt het Belgische Initia Hasselt op bezoek. De thuisploeg heeft de twee punten hard nodig voor een ticket richting de Final4, terwijl Hasselt punten nodig heeft om onderin weg te komen.
WK 2021 Kijk nu op www.handbal.nl/wk en doe mee!
JD Techniek/Hurry-Up vs KEMBIT-LIONS De Match of the Week tussen Hurry-Up en Lions werd een echte kraker. Ongeslagen en op de eerste plaats ging Lions het duel in. De thuisploeg liet zien wat het kon en maakte er een prachtige wedstrijd van.
Kras/Volendam vs HC Visé BM De hoogtepunten van het BENE-League duel tussen Volendam en Visé. Twee ploegen die bovenin de competitie meedraaien.
Wedstrijdverslag Hurry-Up vs Bevo JD Techniek/Hurry-Up ontvangt in de eigen sporthal het Limburgse Herpertz/Bevo HC. De thuisploeg presteert de laatste weken goed en wilt de twee punten graag in eigen huis houden. Na het ontslag van coach Jo Smeets wil Bevo de weg naar ...
HV Quintus vs Handbal Tongeren Samenvatting van het BENE-League duel tussen Quintus en Tongeren. In eigen huis speelt de thuisploeg altijd sterk, lukt het in deze wedstrijd om de punten te pakken?
Green Park/Handbal Aalsmeer vs Sezoens/Achilles Bocholt De twee regerend kampioenen uit Nederland en Belgie treffen elkaar in de tiende ronde van de BENE-League. Welke ploeg pakt twee punten af van hun directe concurrent?

Laad meer