Rolstoelhandbal voor iedereen! Rolstoelhandbal is een snel groeiende sport! Het is voor iedereen toegankelijk en biedt veel mensen een podium om te sporten.

Bij jou vereniging beginnen met rolstoelhandbal? Dat kan! Kijk voor meer informatie op https://www.handbal.nl/rolstoelhandbal/
Start een G-handbal team! G-handbal is een aangepaste versie van handbal die speciaal is ontworpen voor mensen met een beperking. Denk hierbij aan mensen met het syndroom van down, autisme, PDD NOS, ADHD of een andere verstandelijke beperking. Het is een inclusieve sport die ...
Webinar Lokale Sportakkoorden Op 17 januari 2024 heeft het webinar “Lokale Sportakkoorden” plaatsgevonden. Handbalverenigingen kregen meer informatie over de Lokale Sportakkoorden: wat is het, wat kunnen ze er mee, hoe moeten ze het aanvragen, wie moeten ze betrekken en nog vele andere vragen. ...
Ballschulle traject - Handbal Nederland Wil jouw vereniging de jongste jeugd met plezier veelzijdig laten ontwikkelen en leren handballen? Wij helpen jouw vereniging op weg! Vraag een gratis traject Ballschule aan en help nieuwe jeugdtrainers te werven en ontwikkelen!

Meer informatie: https://www.handbal.nl/lokaal-sportakkoord/ballschule/
Podcast Handbal Queer Team Een podcast gemaakt door The Dutch Diversity Dynamos. Een Queer Handbalteam dat zich inzet voor inclusiviteit en een veilig sportklimaat binnen de handbalsport.
Aangepast sporten Handbal is leuk voor iedereen! Daarom bieden wij voor mensen met een verstandelijke handicap aangepast sporten. Wij zien deze handicap niet als beperking maar als mogelijkheid! Meer informatie over G- handbal vind je op onze website: https://www.handbal.nl/aangepast-sporten/
Kick-off WK 2025! Tijdens de kick-off voor het WK2025 zijn de Nederlandse speelsteden bekendgemaakt: Rotterdam & Den Bosch!
Aftermovie NK Beach Handball 2023 Pirouettes, vliegers en andere spectaculaire acties tijdens het NK Beach Handball 2023 in Venlo!
Spelregel laatste 30 seconden De laatste 30 seconden van de wedstrijd gaan in. Er wordt een overtreding gemaakt op de balbezitter. Wat is de juiste beslissing?

A: Diskwalificatie (rode kaart) en een 7-meterworp 
B: 2 minuten en een vrije worp

In het getoonde fragment ...
Sportbestuurdersplatform We willen graag het Sportbestuurdersplatform gaan uitbreiden met meer leden. Heb je nog niet van het Sportbestuurdersplatform gehoord? Check dan dit korte filmpje om erachter te komen wat het inhoudt en hoe het jullie vereniging kan helpen!
Rituelen met Kelly en Yara De TeamNL Handbaldames spelen vanaf 5 november hun eerste wedstrijd tijdens het EK en zijn op dit moment volop in hun laatste voorbereidingen voor het eindtoernooi. Net als de dames kan jij je deze week optimaal klaarstomen voor het EK. ...
Kijkje in de keuken: Bo en Angela De TeamNL Handbaldames spelen vanaf 5 november hun eerste wedstrijd tijdens het EK en zijn op dit moment volop in hun laatste voorbereidingen voor het eindtoernooi. Net als de dames kan jij je deze week optimaal klaarstomen voor het EK. ...
Merel en Nikita in the mood for food! De TeamNL Handbaldames spelen vanaf 5 november hun eerste wedstrijd tijdens het EK en zijn op dit moment volop in hun laatste voorbereidingen voor het eindtoernooi. Net als de dames kan jij je deze week optimaal klaarstomen voor het EK. ...
Training op de HandbalAcademie Op de HandbalAcademie op Papendal trainen talentvolle handballers dag in dag uit om alles uit zichzelf en hun carrière te halen.
De Weg van het Talent: Kim Molenaar In deze video vertelt Kim Molenaar over de weg die zij heeft afgelegd als talentvoller handbalster.
Prijsuitreiking Talent van het Jaar! In deze video wordt de prijs voor Talent van het Jaar uitgereikt. Roel Goffin, voorzitter van het NHV verrast de jonge speler tijdens zijn training met KEMBIT-LIONS.
Aftermovie NK Beach Handball 2022 Pirouettes, vliegers en andere spectaculaire acties tijdens het NK Beach Handball 2022 in Stadskanaal!
Prijsuitreiking Speler van het Jaar! In deze video wordt de prijs voor Speler van het Jaar uitgereikt. Margôt Hölscher, bestuurslid van het NHV verrast de speler tijdens zijn training met Green Park/Handbal Aalsmeer.
Prijsuitreiking Speelster en Talent van het jaar! In deze video worden de prijzen voor Speelster en Talent van het jaar uitgereikt. Maarten-Jan de Koning, Manager Competitie bij het NHV, verast de speelsters tijdens een training met de HandbalAcademie.

Laad meer