Luc Steins in gesprek met keeper Tian Luc Steins gaat in gesprek met keeper Tian over respect op het handbalveld!
Luc Steins in gesprek met Mieke Luc Steins gaat in gesprek met Mieke, die als ouder dicht betrokken is bij de handbalsport en de wedstrijden van haar kinderen
Luc Steins in gesprek met coach Ivo Luc Steins gaat in gesprek met coach Ivo over het onderwerp respect op het handbalveld!
Captain Respect Luc Steins in gesprek met scheidsrechter Carlijn Captain Respect Luc Steins gaat in gesprek met scheidsrechter Carlijn over respect tegen scheidsrechters!
Sezoens Achilles Bocholt - KEMBIT-LIONS BENE-League finale De finale van het BENE-League seizoen 2021-2022. Het Belgische Bocholt tegen het Nederlandse Lions. de nummer 1 en 2 uit de reguliere competitie. Spanning en strijd gegarandeerd.
Halve finale Final4: KEMBIT-LIONS - Green Park/Aalsmeer (samenvatting) De twee Nederlandse ploegen in de Final4 strijden om één ticket voor het finaleduel. De ploegen kennen elkaar goed en komen elkaar veel tegen. Wie trekt er aan het langste eind en mag het in de finale opnemen tegen Achilles ...
Samenvatting halve finale Final4 Seoens Achilles Bocholt - Sporting Pelt De eerste halve finale is een Belgisch onderonsje tussen Achilles Bocholt en Sporting Pelt. Bocholt de nummer 1 uit de reguliere competitie tegen de nummer vier. Wie mag zich de eerste finalist noemen van de Final4?
Samenvatting: Green Park/Aalsmeer - AtomiX Aalsmeer krijgt laagvlieger AtomiX op bezoek. Normaal gesproken geen enkel probleem van de ploeg van trainer Bert Bouwer. Hoe verloopt de wedstrijd dit keer?
Samenvatting Kras/Volendam Sezoens Achilles Bocholt Volendam en Bocholt treffen elkaar in de laatste speelronde van de BENE-League. Volendam heeft net misgegrepen naar een ticket voor de Final 4. Bocholt sluit als trotste koploper het BENE-League seizoen af.
Samenvatting: KEMBIT-LIONS - HUBO Initia Hasselt Lions is al zeker van de Final 4. Hasselt moet met AtomiX uitvechten wie het ticket voor de BENE-League mag houden voor volgend seizoen.
Samenvatting: KEMBIT-LIONS - Sporting Pelt Beide ploegen zijn al geplaatst voor de Final 4 van de BENE-League. De vraag is wie op welke plek gaat eindigen in het klassement.
Samenvatting: HV Quintus - KEMBIT-LIONS Degradatiekandidaat Quintus ontvangt het Limburgse Lions. Op papier een makkelijke wedstrijd voor de Limburgers, maar de thuisploeg wil graag stunten.
Samenvatting: Green Park/Aalsmeer - HC Visé BM Het duel werd eerder deze maand gestaakt. De wedstrijd wordt ingehaald op neutraal terrein (Bevo, Panningen).
Samenvatting: JD Techniek Hurry-Up - HC Visé BM Hoogtepunten van het BENE-League duel tussen Hurry-Up en Visé. De ploegen zijn aan elkaar gewaagd en het verschil op de ranglijst is maar één punt in het voordeel van de Belgen.
Samenvatting: Kras/Volendam - JD Techniek/Hurry Up Volendam heeft de twee punten nodig om nog kans te houden op een ticket voor de Final 4. Hurry-Up kan weinig meer gebeuren, maar wilt graag winnen van de Volendammers.
Samenvatting: KEMBIT-LIONS - AtomiX Lions krijgt het Belgische AtomiX op bezoek in de BENE-League.
Herpertz/Bevo HC - HV Quintus Samenvatting van het BENE-League duel tussen Bevo en Quintus.
Samenvatting: JD Techniek/Hurry-Up - Sporting Pelt Sporting Pelt heeft twee punten nodig om bijna zeker te zijn van een ticket voor de Final4. Terwijl Hurry-Up in een goede vorm steekt en graag een thuisoverwinning wilt pakken.
Samenvatting: Green Park/Aalsmeer - KEMBIT-LIONS Samenvatting van het BENE-League duel tussen Aalsmeer en Lions. De Match of the Week wordt gespeeld tussen twee sterke Nederlandse ploegen.
Samenvatting: Herpertz/Bevo HC - KEMBIT-LIONS De Limburgse derby tussen Bevo en Lions. Lions heeft bijna een ticket voor de Final4 in handen, terwijl Bevo in de middenmoot bungelt.
Samenvatting: HV Quintus - HC Visé BM Quintus krijgt het Belgische Visé op bezoek. Kan de thuisploeg voor een stunt zorgen?
BENE-League: Kras/Volendam - Green Park/Aalsmeer Het inhaalduel tussen Volendam en Aalsmeer werd gespeeld op dinsdag 15 februari. Het verschil is drie punten in het voordeel van Aalsmeer. Kan Volendam het gat verkleinen om uitzicht te houden op een ticket voor de Final4? De Noord Hollandse ...
Samenvatting: Kras/Volendam - HV Quintus Verslag van het BENE-League duel tussen Volendam en Quintus. Volendam nog altijd in de race voor een ticket voor de Final4. De formatie van oud speler van Volendam Geert Hinskens wilt graag roet in het eten gooien.
Samenvatting: Herpertz/Bevo HC vs Green Park/Aalsmeer De Match of the Week was het duel tussen Bevo en Aalsmeer. Bevo kent een lastig seizoen, maar speelt altijd goed tegen regerend Nederlands kampioen Aalsmeer. Lukt het de Limburgers om twee punten te pakken in eigen huis?
BENE-League: KEMBIT-LIONS - Handbal Tongeren Lions ontvangt in eigen hal het Belgische Tongeren. Lions is bijna zeker van een ticket voor de Final4 als het vandaag wint. Tongeren kan de punten goed gebruiken om niet in gevaar te komen voor degredatie.
KEMBIT-LIONS - Sezoens Achilles Bocholt Twee grootmachten in de BENE-League nemen het tegen elkaar op. In Bocholt wist Lions met de overwinning aan de haal te gaan. Welke ploeg stapt dit keer als winnaar van het veld?
Samenvatting: HV Quintus - Sporting Pelt Hoogtepunten van het BENE-League duel tussen Quintus en Pelt. Lukt het de thuisploeg om te stunten tegen de Pelt?

Laad meer