Larissa Nüsser heeft een ernstige knieblessure opgelopen😔 Ze moet geopereerd worden en heeft een lange revalidatie voor de boeg.

Heel veel sterkte en beterschap Laris🧡 https://t.co/tOnDRWgdTN
Tess is jarig vandaag 🎂

Gefeliciteerd en een fijne dag✨ https://t.co/j6bB0NsUg6
𝗖𝘂𝗽 𝘄𝗶𝗻𝗻𝗲𝗿𝘀 🏆

Inger Smits, Danick Snelder en Kelly Dulfer hebben met hun club SG BBM Bietigheim de European League gewonnen🔥 In de finale werd Viborg HK met 20-31 verslagen!

Gefeliciteerd met deze fantastische prestatie meiden 🎉 https://t.co/blr6dlL5tl
Morgen speelt SG BBM Bietigheim om 15:30 uur tegen Herning-Ikast Handbold in de halve finale🔥

De wedstrijd is live te zien op https://t.co/fKrND0gO9U👀 Succes meiden!💪
Ongeslagen tot nu toe!💯

Kelly, Inger en Danick beleven met hun club SG BBM Bietigheim een droomseizoen🤩 Kunnen ze dat dit weekend bekronen met de European League titel?🏅 https://t.co/RQbvfznH8V
BABY NIEUWS😍

Tess is in blijde verwachting van haar eerste kindje🤰Super gefeliciteerd!🧡

Geniet van deze bijzondere maanden!✨ https://t.co/XnFIVcbDqg
They are the champions🏆

Kelly, Inger en Danick zijn met hun club SG BBM Biettigheim kampioen geworden van Duitsland🙌🏻🥳 Gefeliciteerd meiden🍾

Foto: @wolf_sportfoto https://t.co/2WS9fJMtys
Happy Birthday Tamara Haggerty🥳
Gefeliciteerd!🎈 https://t.co/XMfj9BU9Uf
Tromgeroffel!🥁

De loting voor de poulefase van het EK2022 heeft plaatsgevonden🎉 Wij gaan het in groep C opnemen tegen:

🇫🇷 Frankrijk
🇲🇰 Noord-Macedonië
🇷🇴 Roemenië https://t.co/vlWPXFcvIc
Saying farewell to our legends❤️‍🔥

Fantastic memories are made🙏 https://t.co/i8HuMOIvkq
Meet Kim Molenaar🙋🏻‍♀️
- Debutant & Doelpuntenmaker🔒 https://t.co/CUtUxM1T7C
Een heerlijke ambiance om in te spelen, wij hebben genoten! 🧡 https://t.co/NGqiEf6U0o
𝐄𝐊-𝐤𝐰𝐚𝐥𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐭𝐢𝐞, 𝐜𝐡𝐞𝐜𝐤 ✔️
We winnen met 40-11 van Griekenland! Hiermee sluiten we de EK-kwalificatie af in stijl 🥳 Fans, bedankt 👋🏼 https://t.co/oM3Z8aBqdA
𝙊𝙣𝙚 𝙢𝙤𝙧𝙚 𝙩𝙞𝙢𝙚 𝙩𝙝𝙞𝙨 𝙨𝙚𝙖𝙨𝙤𝙣 🕺

In een uitverkocht Topsportcentrum Almere spelen wij onze laatste EK-kwalificatiewedstrijd ⚡Voor de thuiskijkers is er een livestream. De wedstrijd is vanaf 16:00 uur live te volgen op https://t.co/Wtcn5glIqa 📺 https://t.co/m5QaaT4Z3I
𝗘𝗲𝗻 𝗸𝗹𝗶𝗻𝗸𝗲𝗻𝗱𝗲 𝘇𝗲𝗴𝗲!

Wij verslaan Duitsland met 24-18⚡Morgen komen wij opnieuw in actie, dan is Griekenland de tegenstander👊🏼 https://t.co/MYwwq4JLX4
Sezoens Achilles Bocholt - KEMBIT-LIONS BENE-League finale De finale van het BENE-League seizoen 2021-2022. Het Belgische Bocholt tegen het Nederlandse Lions. de nummer 1 en 2 uit de reguliere competitie. Spanning en strijd gegarandeerd.
Halve finale Final4: KEMBIT-LIONS - Green Park/Aalsmeer (samenvatting) De twee Nederlandse ploegen in de Final4 strijden om één ticket voor het finaleduel. De ploegen kennen elkaar goed en komen elkaar veel tegen. Wie trekt er aan het langste eind en mag het in de finale opnemen tegen Achilles ...
Samenvatting halve finale Final4 Seoens Achilles Bocholt - Sporting Pelt De eerste halve finale is een Belgisch onderonsje tussen Achilles Bocholt en Sporting Pelt. Bocholt de nummer 1 uit de reguliere competitie tegen de nummer vier. Wie mag zich de eerste finalist noemen van de Final4?
Samenvatting: Green Park/Aalsmeer - AtomiX Aalsmeer krijgt laagvlieger AtomiX op bezoek. Normaal gesproken geen enkel probleem van de ploeg van trainer Bert Bouwer. Hoe verloopt de wedstrijd dit keer?
Samenvatting Kras/Volendam Sezoens Achilles Bocholt Volendam en Bocholt treffen elkaar in de laatste speelronde van de BENE-League. Volendam heeft net misgegrepen naar een ticket voor de Final 4. Bocholt sluit als trotste koploper het BENE-League seizoen af.
Samenvatting: KEMBIT-LIONS - HUBO Initia Hasselt Lions is al zeker van de Final 4. Hasselt moet met AtomiX uitvechten wie het ticket voor de BENE-League mag houden voor volgend seizoen.
Samenvatting: KEMBIT-LIONS - Sporting Pelt Beide ploegen zijn al geplaatst voor de Final 4 van de BENE-League. De vraag is wie op welke plek gaat eindigen in het klassement.
Samenvatting: HV Quintus - KEMBIT-LIONS Degradatiekandidaat Quintus ontvangt het Limburgse Lions. Op papier een makkelijke wedstrijd voor de Limburgers, maar de thuisploeg wil graag stunten.
Samenvatting: Green Park/Aalsmeer - HC Visé BM Het duel werd eerder deze maand gestaakt. De wedstrijd wordt ingehaald op neutraal terrein (Bevo, Panningen).

Laad meer