KEMBIT-LIONS - Kras/Volendam Lions speelt in de derde competitiewedstrijd thuis tegen Volendam. Beide ploegen zijn nog ongeslagen in de BENE-League.
HV Quintus - Sezoens Achilles Bocholt BENE-League Regerend BENE-League kampioen Achilles Bocholt is op bezoek bij Quintus.
Green Park/Handbal Aalsmeer - JD Techniek/Hurry-Up Samenvatting van het BENE-League duel tussen Aalsmeer en Hurry-Up.
Herpertz/Bevo HC - HC Visรฉ BM In Panningen ontvangt Bevo Visรฉ in de derde speelronde van de BENE-League.
Hiep hiep hoera! ๐ŸŽˆ
Inger viert vandaag haar 27ste verjaardag ๐ŸŽ‰ https://t.co/YH5xVGxJzi
Kras/Volendam vs Herpertz/Bevo HC BENE-League Kras/Volendam ontvangt in eigen sporthal Herpertz/Bevo HC in de tweede speelronde van de BENE-League.
HV Quintus vs AtomiX Samenvatting van het duel tussen HV Quintus en atomiX in de BENE-League.
Manu stopt als bondscoach van ons team. Bedankt voor de fijne samenwerking, we zijn trots op wat we samen hebben bereikt๐Ÿฅ‡๐Ÿงก

Monique Tijsterman zal tot en met het WK 2021 onze interim-bondscoach zijn!

Lees hier meer๐Ÿ“ฒ
https://t.co/KvOtI6sICS https://t.co/VbOcDd5MHI
Aalsmeer vs Quintus BENE-League Samenvatting van het BENE-League duel tussen Green Park/Handbal Aalsmeer en HV Quintus.
Herpertz/Bevo HC vs Sporting Pelt BENE-League wedstrijd tussen Herpertz/Bevo HC en Sporting Pelt.
KEMBIT-LIONS vs JD Techniek/Hurry-Up BENE-League duel tussen KEMBIT-LIONS en JD Techniek/Hurry-Up.
๐’๐š๐ฏ๐ž ๐ญ๐ก๐ž ๐ƒ๐š๐ญ๐ž โ€ผ๏ธ
Op woensdag 6 oktober spelen wij de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡พ De kaartverkoop start op 21 september om 10:00 uur ๐Ÿ“… De voorlopige selectie is bekend ๐Ÿ™Œ

Benieuwd wie er geselecteerd zijn? Lees het hier โคต๏ธ
...
โ€œIk ben tot de conclusie gekomen dat ik keuzes moet makenโ€

๐Ÿ“ฒ Lees hier meer: https://t.co/xuadzC7KDo
Na 130 interlands neemt Martine afscheid van het Nederlandse team ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ

Een interlandcarriรจre om trots op te zijn:
๐Ÿฅ‡ WK 2019 Japan
๐Ÿฅ‰ EK 2018 Frankrijk
๐Ÿฅ‰ WK 2017 Duitsland
๐Ÿฅˆ WK 2015 Denemarken

Martine, bedankt voor alles en we ...
Men On A Mission - Ephrahim Jerry & Kay Smits TeamNL Handbalheren Ephrahim Jerry en Kay Smits vertellen in de videoserie Men On A Mission over hun toekomstige transfers en hun kijk op elkaar. Jerry voegt zich bij de Zwitsers kampioen Kadetten Schaffhausen. Kay Smits vertrekt op zijn beurt naar ...
Aftermovie NK Beach Handball 2021 Pirouettes, vliegers en andere spectaculaire acties tijdens het NK Beach Handball 2021 in Blaricum.
๐‡๐š๐ฉ๐ฉ๐ฒ ๐๐ข๐ซ๐ญ๐ก๐๐š๐ฒ! ๐Ÿ’ƒ

Lois viert vandaag haar 29ste verjaardag, gefeliciteerd! ๐Ÿฅณ https://t.co/y8Fky7BEri
Onze poule voor het WK 2021 in Spanje is bekend๐Ÿคฉ Wij spelen in poule D tegen Zweden, de winnaar van het continentale kwalificatietoernooi van Noord-Amerika & Caraรฏben en het land dat vijfde eindigt op het Aziatisch kwalificatietoernooi ๐Ÿ™Œ https://t.co/CgYZ9fCxqE
Bij terugkomst zijn wij leuk ontvangen in de Nederlandse Loterij TeamNL Lounge ๐Ÿ‘‹ https://t.co/JrlqKMLOHL
Rinka = 24 ๐Ÿฅณ

Fijne verjaardag, Rinka! Gefeliciteerd!๐ŸŽŠ https://t.co/nTjbQMZCnx
Estavana โžฅ 29 ๐Ÿ’ƒ

Happy Birthday! ๐Ÿฅณ Maak er een mooie dag van ๐Ÿ™Œ https://t.co/8l7jQWPFbj
Finale wedstrijd: Lions - Aalsmeer HandbalNL League Lions en Aalsmeer spelen een spannende Best Of Three in de strijd om de landstitel. In een warme stadssporthal in Sittard wordt het beslissende duel gespeeld.
Finalewedstrijd : Aalsmeer - Lions HandbalNL League Samenvatting van het duel tussen Green Park/Handbal Aalsmeer en KEMBIT-Lions in de strijd om de landstitel. Volgende week zaterdag om 16.30 uur is het beslissende duel tussen beide ploegen, live te zien op HandbalNL.tv.
Finalewedstrijd: Lions - Aalsmeer HandbalNL League De eerste wedstrijd in de Best Of Three voor het Nederlands kampioenschap. In Limburg ontvangt KEMBIT-Lions Green Park/Handbal Aalsmeer in de HandbalNL League.
Samenvatting: Volendam - Aalsmeer HandbalNL League Samenvatting van het duel tussen Kras/Volendam en Green Park/Handbal Aalsmeer in de HandbalNL League.
Samenvatting: Hurry Up - Quintus HandbalNL League Samenvatting van het duel tussen JD Techniek/Hurry-Up en HV Quintus in de HandbalNL League.
Samenvatting: Bevo - Lions HandbalNL League Samenvattingen van het duel tussen Herpetz/Bevo HC en KEMBIT-Lions in de HandbalNL League.
Samenvatting: Bevo - Hurry HandbalNL League Wedstrijdverslag van het duel tussen Herpertz/Bevo HC en JD Techniek/Hurry-Up in de HandbalNL League.
Samenvatting: Hurry up - Aalsmeer HandbalNL League Samenvatting van het duel tussen JD Techniek/Hurry-Up en Green Park/Handbal Aalsmeer in de HandbalNL Leageu.
Samenvatting: Volendam - Bevo HandbalNL League Samenvatting van het duel tussen Kras/Volendam en Herpertz/Bevo HC in de HandbalNL League.

Laad meer