Spelregel laatste 30 seconden De laatste 30 seconden van de wedstrijd gaan in. Er wordt een overtreding gemaakt op de balbezitter. Wat is de juiste beslissing?

A: Diskwalificatie (rode kaart) en een 7-meterworp 
B: 2 minuten en een vrije worp

In het getoonde fragment ...
Sportbestuurdersplatform We willen graag het Sportbestuurdersplatform gaan uitbreiden met meer leden. Heb je nog niet van het Sportbestuurdersplatform gehoord? Check dan dit korte filmpje om erachter te komen wat het inhoudt en hoe het jullie vereniging kan helpen!
Rituelen met Kelly en Yara De TeamNL Handbaldames spelen vanaf 5 november hun eerste wedstrijd tijdens het EK en zijn op dit moment volop in hun laatste voorbereidingen voor het eindtoernooi. Net als de dames kan jij je deze week optimaal klaarstomen voor het EK. ...
Kijkje in de keuken: Bo en Angela De TeamNL Handbaldames spelen vanaf 5 november hun eerste wedstrijd tijdens het EK en zijn op dit moment volop in hun laatste voorbereidingen voor het eindtoernooi. Net als de dames kan jij je deze week optimaal klaarstomen voor het EK. ...
Merel en Nikita in the mood for food! De TeamNL Handbaldames spelen vanaf 5 november hun eerste wedstrijd tijdens het EK en zijn op dit moment volop in hun laatste voorbereidingen voor het eindtoernooi. Net als de dames kan jij je deze week optimaal klaarstomen voor het EK. ...
Training op de HandbalAcademie Op de HandbalAcademie op Papendal trainen talentvolle handballers dag in dag uit om alles uit zichzelf en hun carrière te halen.
De Weg van het Talent: Kim Molenaar In deze video vertelt Kim Molenaar over de weg die zij heeft afgelegd als talentvoller handbalster.
Prijsuitreiking Talent van het Jaar! In deze video wordt de prijs voor Talent van het Jaar uitgereikt. Roel Goffin, voorzitter van het NHV verrast de jonge speler tijdens zijn training met KEMBIT-LIONS.
Aftermovie NK Beach Handball 2022 Pirouettes, vliegers en andere spectaculaire acties tijdens het NK Beach Handball 2022 in Stadskanaal!
Prijsuitreiking Speler van het Jaar! In deze video wordt de prijs voor Speler van het Jaar uitgereikt. Margôt Hölscher, bestuurslid van het NHV verrast de speler tijdens zijn training met Green Park/Handbal Aalsmeer.
Prijsuitreiking Speelster en Talent van het jaar! In deze video worden de prijzen voor Speelster en Talent van het jaar uitgereikt. Maarten-Jan de Koning, Manager Competitie bij het NHV, verast de speelsters tijdens een training met de HandbalAcademie.
Luc Steins in gesprek met keeper Tian Luc Steins gaat in gesprek met keeper Tian over respect op het handbalveld!
Luc Steins in gesprek met Mieke Luc Steins gaat in gesprek met Mieke, die als ouder dicht betrokken is bij de handbalsport en de wedstrijden van haar kinderen
Luc Steins in gesprek met coach Ivo Luc Steins gaat in gesprek met coach Ivo over het onderwerp respect op het handbalveld!
Captain Respect Luc Steins in gesprek met scheidsrechter Carlijn Captain Respect Luc Steins gaat in gesprek met scheidsrechter Carlijn over respect tegen scheidsrechters!
Sezoens Achilles Bocholt - KEMBIT-LIONS BENE-League finale De finale van het BENE-League seizoen 2021-2022. Het Belgische Bocholt tegen het Nederlandse Lions. de nummer 1 en 2 uit de reguliere competitie. Spanning en strijd gegarandeerd.
Halve finale Final4: KEMBIT-LIONS - Green Park/Aalsmeer (samenvatting) De twee Nederlandse ploegen in de Final4 strijden om één ticket voor het finaleduel. De ploegen kennen elkaar goed en komen elkaar veel tegen. Wie trekt er aan het langste eind en mag het in de finale opnemen tegen Achilles ...
Samenvatting halve finale Final4 Seoens Achilles Bocholt - Sporting Pelt De eerste halve finale is een Belgisch onderonsje tussen Achilles Bocholt en Sporting Pelt. Bocholt de nummer 1 uit de reguliere competitie tegen de nummer vier. Wie mag zich de eerste finalist noemen van de Final4?
Samenvatting: Green Park/Aalsmeer - AtomiX Aalsmeer krijgt laagvlieger AtomiX op bezoek. Normaal gesproken geen enkel probleem van de ploeg van trainer Bert Bouwer. Hoe verloopt de wedstrijd dit keer?
Samenvatting Kras/Volendam Sezoens Achilles Bocholt Volendam en Bocholt treffen elkaar in de laatste speelronde van de BENE-League. Volendam heeft net misgegrepen naar een ticket voor de Final 4. Bocholt sluit als trotste koploper het BENE-League seizoen af.
Samenvatting: KEMBIT-LIONS - HUBO Initia Hasselt Lions is al zeker van de Final 4. Hasselt moet met AtomiX uitvechten wie het ticket voor de BENE-League mag houden voor volgend seizoen.
Samenvatting: KEMBIT-LIONS - Sporting Pelt Beide ploegen zijn al geplaatst voor de Final 4 van de BENE-League. De vraag is wie op welke plek gaat eindigen in het klassement.
Samenvatting: HV Quintus - KEMBIT-LIONS Degradatiekandidaat Quintus ontvangt het Limburgse Lions. Op papier een makkelijke wedstrijd voor de Limburgers, maar de thuisploeg wil graag stunten.

Laad meer