09-12-2018: Handbal: Vrouwen Nederland V Roemenie: Nancy
EK Handbal In Frankrijk, Hoofdronde Groep II
Nederland - Roemenie

Waar kan ik Nederland – Noorwegen zien?

Waar kan ik de wedstrijden van het EK volgen?
Alle wedstrijden van onze Oranjedames op het EK zijn te zien via Ziggo Sport. Ook voor niet-Ziggo klanten is het mogelijk om de wedstrijden van onze Oranjedames live te volgen.

Hoe kijk ik de wedstrijden als ik geen Ziggo heb?
Ziggo Sport totaal: via je provider kan je een Ziggo Sport Totaal abonnement afsluiten. Afhankelijk van je provider kan je dit abonnement afsluiten en de prijs verschilt per provider. Dit kost minimaal €14,95 per maand. Ziggo Sport GO: Dit is een online abonnement, beschikbaar om af te sluiten voor iedereen met internet. Hiermee kijk je de wedstrijden op je smartphone, tablet of laptop (of met hdmi-kabel via de tv!). Dit abonnement kost €9,99 per maand. Pay Per View: De wedstrijden zijn hier ook los te koop voor €3,99 per wedstrijd.

Check alle informatie over het afsluiten van een abonnement hier.

Dinsdag 11 december Nederland – Noorwegen & Woensdag 12 december Nederland – Duitsland
De wedstrijden tegen Duitsland en Noorwegen wordt uitgezonden op het extra kanaal van Ziggo (kanaal 406 voor Ziggo Abonnees). Dit is het kanaal uit het Ziggo Totaal Pakket. Voor Ziggo abonnees zal dit kanaal ‘open’ gezet worden zodat iedereen deze wedstrijden kan zien.

Overige wedstrijden Main Round EK
Alle andere EK wedstrijden zijn te zien op ehftv.com. Omdat Ziggo de uitzendrechten voor het EK handbal in Nederland heeft en de wedstrijden van onze Oranjedames uitzendt, zijn deze wedstrijden niet te zien op ehftv.com.