CASTELLON DE LA PLANA, SPAIN - DECEMBER 11: Team The Netherlands During The 25th IHF Women's World Championship Match Between Netherlands And Kazachstan At Pabellon Ciutat De Castello On December 11, 2021 In Castellon De La Plana, Spain (Photo By Henk Seppen/Orange Pictures)

Waar is de wedstrijd Nederland – Noorwegen te zien?

Maandag 13 december nemen de TeamNL Handbaldames het op tegen Noorwegen. De wedstrijd is om 20:30 uur live te zien op Ziggo Sport kanaal 14 en Ziggo Sport Select. De Oranjedames boekten afgelopen zaterdag een ruime overwinning tegen Kazachstan (15-61).

Noorwegen is de laatste tegenstander van Oranje in de Main Round. De ploeg van bondscoach Monique Tijsterman heeft alles nog in eigen hand. Bij winst en gelijkspel zijn de dames zeker van een plek in de kwartfinale. Bij verlies is Nederland afhankelijk van het resultaat van de wedstrijd tussen Zweden en Roemenië. Wint Zweden, dan gaan de twee Scandinavische landen door naar de kwartfinales. Als Roemenië wint gaan Nederland en Noorwegen door. Wanneer Zweden en Roemenië gelijkspelen zal het doelsaldo bepalen wie er doorgaat naar de kwartfinales.

De wedstrijd tussen Zweden en Roemenië is ook live te zien op Ziggo Sport Docu.

Hoe kijk ik de wedstrijden als ik geen Ziggo heb?
Ziggo Sport Totaal: via je provider kan je een Ziggo Sport Totaal abonnement afsluiten. Afhankelijk van je provider kan je dit abonnement afsluiten en de prijs verschilt per provider. Dit kost minimaal €14,95 per maand.

Ziggo Sport Totaal Go: Dit is een online abonnement, beschikbaar om af te sluiten voor iedereen met internet. Hiermee kijk je de wedstrijden op je smartphone, tablet of laptop (of kun je met Chromecast/Apple TV of een HDMI-kabel via de tv kijken!). Dit abonnement kost €9,99 per maand en is hier te bestellen.

Pay Per View: De wedstrijden zijn hier ook los te koop voor €3,99 per wedstrijd.