Beeld 1

Herzog Medical is de Official Recovery Partner van het NHV

Herzog Medical is de komende twee jaar de ‘Offical Recovery Partner’ van de TeamNL handbalselecties. Met de producten van Herzog kunnen onze Oranje spelers en speelsters het maximale uit hun prestaties en herstel halen.

Optimaal presteren en herstellen met Herzog
Onze handbaltop levert tijdens trainingen en wedstrijden korte en intensieve inspanningen, die een aanslag zijn voor de onderbenen. Om onze Oranjeselecties te ondersteunen heeft Herzog, specialist op het gebied van compressiekousen binnen de sportwereld, Herzog PRO Compressiekousen ontworpen. Deze ondersteunen en stimuleren de kuitspier, zorgen voor een betere doorbloeding en minimaliseren de kans op typische handbalblessures.

“Het is mooi om als bedrijf een belangrijke bijdrage te leveren aan het herstel- en prestatievermogen van de Nederlandse handbaltop. Onze compressiekousen worden niet alleen gebruikt om veel voorkomende blessures tegen te gaan, ook zijn de kousen een mooi ‘wapen’ om vermoeidheid tegen te gaan en het herstel een boost te geven.”
aldus Harald Herzog, directeur van Herzog Medical.

Herstellen met Compry Recovery

Ook maken onze Oranjeselecties en de medische staf van het NHV bij internationale toernooien en trainingsstages gebruik van de Compry Cool en de Compry Recovery systemen van Herzog. Met deze compacte herstelsystemen hebben spelers altijd hun persoonlijke masseur bij de hand: in de behandelruimte, onderweg of op het veld.

“Herstellen is een essentieel onderdeel om optimaal te kunnen presteren. Wij zijn trots dat we op het gebied van Recovery de samenwerking zijn aangegaan met onze nieuwe partner Herzog Medical. Hun expertise, producten en diensten zorgen ervoor dat onze selecties de beste prestaties kunnen leveren”, vertelt directeur Sjors Röttger.

Meer over Herzog Medical vind je op herzogmedical.com. Benieuwd naar de geavanceerde Compry Recovery herstelsystemen? Neem dan een kijkje op: compryrecovery.com.