Freo

Freo nieuwe shirtsponsor van TeamNL Handbaldames 

Online leenspecialist Freo uit Eindhoven verbindt haar naam tot eind 2021 aan het Nederlandse handbaldames team. De sponsorovereenkomst is, nét voordat de selectie van bondscoach Emmanuel Mayonnade afreist naar Japan om een gooi te doen naar het wereldkampioenschap, gesloten. De nummer één van het toernooi plaatst zich rechtstreeks voor de Olympische Spelen 2020 in Tokio.

Sinds 2016 heeft de interesse in de handbalsport in Nederland een enorme vlucht genomen. Dat heeft alles te maken met de fantastische resultaten van het dameshandbalteam op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Miljoenen Nederlanders zagen het team van o.a. Estavana Polman, Tess Wester en Nycke Groot wedstrijd na wedstrijd winnen. Uiteindelijk moest het team genoegen nemen met een vierde plek. Maar één ding is zeker: sinds die tijd kan niemand om de jonge, vrolijke en gemotiveerde dames heen. Ze werden in 2016 zelfs genomineerd voor Sportploeg van het Jaar! In 2017 bereikten de Nederlandse handbaldames de derde plaats op het wereldkampioenschap in Duitsland.

#oneteamonedream
Rick Bos, Manager Marketing van Freo over de samenwerking: ‘Als onderdeel van de Rabobank waren we al bekend met TeamNL (gesponsord door Rabobank, red.). We herkenden ons direct in het motto van de handbaldames: #oneteamonedream. Ook bij Freo halen we elke dag het beste uit onszelf en werken we met een jong en enthousiast team doelgericht aan het verbeteren van onze producten en dienstverlening. Onlangs zijn we uitgeroepen tot ‘Great Place to Work’. Iets wat zeker niet vanzelf is gegaan, maar door hard werken tot stand is gekomen. Hopelijk bereiken de handbaldames ook hún doel: een ticket naar de Olympische Spelen. Wij staan voor de volle 100% achter ze!’

“Wij zijn er trots op dat wederom een geweldige partner zich voor langere tijd aan ons damesteam verbindt. Dankzij Freo kunnen de TeamNL Handbaldames zich de komende jaren verder ontwikkelen binnen de wereldtop,” vertelt directeur Sjors Röttger enthousiast.