Team Juich Cirkel 2

Waar en wanneer kijk ik de Halve finales?

Vrijdag 13 december
Op vrijdag 13 december worden beide halve finales uitgezonden, dit is te zien op Ziggo Sport kanaal 14 en Select. De eerste halve finale, Nederland-Rusland, is te zien vanaf 09:20 uur. De wedstrijd start om 09:30 uur. De tweede halve finale tussen Noorwegen en Spanje is van 12:20 tot 14:20 te zien. De wedstrijd om plek 5/6 wordt niet uitgezonden op Ziggo.

Zondag 15 december
Zondag de 15e wordt de troostfinale alleen uitgezonden als Nederland erin zit. De finale wordt te allen tijde uitgezonden. Ook dit is te zien op Ziggo Sport kanaal 14 en Select en wordt uitgezonden van 12:20 tot 14:20.

Hoe kijk ik de wedstrijden als ik geen Ziggo heb?
Ziggo Sport totaal: Via je provider kan je een Ziggo Sport Totaal abonnement afsluiten. Afhankelijk van je provider kan je dit abonnement afsluiten en de prijs verschilt per provider. Dit kost minimaal €14,95 per maand.
Ziggo Sport GO: Dit is een online abonnement, beschikbaar om af te sluiten voor iedereen met internet. Hiermee kijk je de wedstrijden op je smartphone, tablet of laptop (of met hdmi-kabel via de tv!). Dit abonnement kost €9,99 per maand.
Pay Per View: De wedstrijden zijn hier ook los te koop voor €3,99 per wedstrijd.

Check alle informatie over het afsluiten van een abonnement hier.