Team (3)

Waar is de wedstrijd Nederland – Puerto Rico te zien?

De TeamNL Handbaldames beginnen op vrijdag 3 december aan het WK in Spanje. Hier gaan ze proberen om de wereldtitel die in 2019 werd behaald te verdedigen. De dames nemen het in de eerste wedstrijd op tegen Puerto Rico. De wedstrijd is om 18:oo uur live te zien op Ziggo TV kanaal 13 en Ziggo Sport Docu.

De ploeg van bondscoach Monique Tijsterman is ingedeeld in groep D en neemt het in de poulefase op tegen Puerto Rico, Oezbekistan en Zweden. Nederland moet bij de eerste drie landen in de poule eindigen om de Main Round te halen.

Hoe kijk ik de wedstrijden als ik geen Ziggo heb?
Ziggo Sport Totaal: via je provider kan je een Ziggo Sport Totaal abonnement afsluiten. Afhankelijk van je provider kan je dit abonnement afsluiten en de prijs verschilt per provider. Dit kost minimaal €14,95 per maand.

Ziggo Sport Totaal Go: Dit is een online abonnement, beschikbaar om af te sluiten voor iedereen met internet. Hiermee kijk je de wedstrijden op je smartphone, tablet of laptop (of kun je met Chromecast/Apple TV of een HDMI-kabel via de tv kijken!). Dit abonnement kost €9,99 per maand en is hier te bestellen.

Pay Per View: De wedstrijden zijn hier ook los te koop voor €3,99 per wedstrijd.