7-12-2021 HANDBAL:NEDERLAND-ZWEDEN:TORREVIEJA
Nederland - Zweden In Torrevieja Voor WK Handbal 2021

Waar is de wedstrijd Kazachstan – Nederland te zien?

Zaterdag 11 december nemen de TeamNL Handbaldames het op tegen Kazachstan. De wedstrijd is om 18:00 uur live te zien op Ziggo Sport kanaal 14, Ziggo Sport Select en Ziggo Sport Docu. De Oranjedames sleepten afgelopen donderdag in de slotfase een nipte zege binnen tegen Roemenië (31-30).

In de Main Round zijn Roemenië, Kazachstan en Noorwegen de tegenstanders van Oranje. Om een plekje bij de laatste acht te bemachtigen zal de ploeg van bondscoach Monique Tijsterman bij de eerste twee in de poule moeten eindigen.

Hoe kijk ik de wedstrijden als ik geen Ziggo heb?
Ziggo Sport Totaal: via je provider kan je een Ziggo Sport Totaal abonnement afsluiten. Afhankelijk van je provider kan je dit abonnement afsluiten en de prijs verschilt per provider. Dit kost minimaal €14,95 per maand.

Ziggo Sport Totaal Go: Dit is een online abonnement, beschikbaar om af te sluiten voor iedereen met internet. Hiermee kijk je de wedstrijden op je smartphone, tablet of laptop (of kun je met Chromecast/Apple TV of een HDMI-kabel via de tv kijken!). Dit abonnement kost €9,99 per maand en is hier te bestellen.

Pay Per View: De wedstrijden zijn hier ook los te koop voor €3,99 per wedstrijd.