Dames NH

NH Hotels zet samenwerking met NHV voort

NH Hotel Group en het Nederlandse Handbal Verbond (NHV) hebben het sponsorcontract voor het merk NH Hotels met één jaar verlengd. Al sinds 2016 maken de TeamNL Handbaldames –en heren gebruik van de uitstekende faciliteiten van de verschillende NH Hotels in Nederland.

Sjors Röttger, directeur van het NHV: “Dankzij de samenwerking met NH Hotels kunnen onze selecties optimaal presteren. Ze profiteren van de goede service, de uitstekende faciliteiten, de gezonde voeding en de rust die door NH Hotels wordt geboden. Wij zijn verheugd en trots dat de fijne samenwerking wordt voortgezet.”

Maarten Markus, Managing Director Northern Europe NH Hotel Group, over de samenwerking: “Voor sportteams is gezond eten en een goede nachtrust essentieel. NH is als het ware een verlengde van de handbalteams. Wij vervullen deze belangrijke positie al vijf jaar met veel plezier en succes. Naast een warm welkom met een lach, zorgen onze hotelteams elke ochtend voor een uitgebreid ontbijt met verse, gezonde producten. We houden nauwkeurig rekening met de wensen vanuit de organisatie qua voeding.”

Shirtsponsor bij TeamNL handbaldames en -heren
Ook dit jaar is NH Hotels weer shirtsponsor van de handbaldames en -heren. “Sport heeft een verbindende werking en bij NH staat verbinding centraal. NH hotels halen regelmatig hun banden met de buurt aan en organiseren allerlei lokale initiatieven. Met deze samenwerking versterken wij onze verbinding met sport en de samenleving”, aldus Maarten Markus.

Over NH Hotel Group
NH Hotel Group (www.nhhotelgroup.com) is een toonaangevende operator van hotels op stedelijke locaties en een gevestigde multinationale speler. De hotelketen beheert bijna 350 hotels in Europa en Amerika. Vanaf 2019 werkt NH Hotel Group samen met Minor Hotels aan de integratie van de hotel merken in één uniek bedrijfsportfolio in meer dan 50 landen wereldwijd. Samen heeft de groep een portfolio van meer dan 500 hotels met acht merken: NH Hotels, NH Collection, nhow, Tivoli, Anantara, Avani, Elewana and Oaks. Meer informatie en afbeeldingen vind je op nhhotels.pr.co en op onze Social Media profielen.

Over Nederlands Handbal Verbond
Het Nederlands Handbal Verbond – opgericht in 1936 –  vertegenwoordigt 396 Nederlandse handbalverenigingen met in totaal meer dan 50.000 leden.

De TeamNL Handbaldames behoren tot de absolute wereldtop. De gewonnen wereldtitel in 2019 staat bij veel mensen in het geheugen gegrift. Daarmee plaatste de ploeg zich ook rechtstreeks voor de Olympische Spelen. Deze zomer mogen de dames voor de tweede keer in de geschiedenis het Olympische speelveld betreden. In de loop der jaren blonk er meer eremetaal: zilver (WK2015 en EK2016) brons (WK2017 en EK2018).

De TeamNL Handbalheren timmeren de laatste jaren hard aan de weg. Twee jaar geleden plaatsten ze zich voor het eerst in de geschiedenis voor het Europees kampioenschap. In januari 2022 reist het team af naar Budapest voor hun tweede EK ooit. De loting heeft uitgewezen dat zij het in de poulefase op gaan nemen tegen Portugal, Hongarije en IJsland.