29-11-2018 HANDBAL:HOTELSHOOT:MONTBELIARD
Teamfoto, In Hotel, Nieuwe Sponsor, Nederlandse Loterij,
De Vier Debutanten, Rinka Duijnman, Merel Freriks, Dione Housheer En  Delaila Amega

Foto: Henk Seppen

Nederlandse Loterij shirtsponsor Oranjedames tijdens EK

Op de voorkant van het shirt van de handbaldames prijkt een nieuwe shirtsponsor. Nederlandse Loterij is tijdens het komende Europees Kampioenschap shirtsponsor van de Nederlandse Handbal Dames. Het EK handbal start donderdag 29 november en wordt gespeeld in Frankrijk.

“Onze handbaldames spelen straks met een van de mooiste sponsoren op het shirt die wij ons als handbalbond kunnen wensen: Nederlandse Loterij. De organisatie die de gehele sport, goede doelen en de Nederlandse samenleving ondersteunt. We zijn hiervoor graag het uithangbord.” aldus Sjors Röttger, Algemeen Directeur Nederlands Handbal Verbond.

“Als partner van de Nederlandse sport zijn we trots om ons steentje bij te kunnen dragen aan zo’n succesvol en getalenteerd team.” legt Arno de Jong, Directeur Brands & Portolio Nederlandse Loterij uit.

Het EK wordt van 29 november tot en met 16 december in Frankrijk gespeeld. De Oranjedames starten het toernooi op zaterdag 1 december. Hongarije is om 15:00 uur de eerste tegenstander.

Over Nederlandse Loterij Nederlandse Loterij is de naam achter zeven bekende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto. Onze missie is bijdragen aan een gelukkiger en gezonder Nederland. Samen laten wij heel veel mensen winnen en niet alleen met miljoenen aan prijzengeld. Jaarlijks investeren we ook miljoenen in de Nederlandse sport en 18 goede doelen op het gebied van gezondheid en beweging.