3-12-2018 HANDBAL:NEDERLAND-SPANJE:MONTBELIARD
EK Handbal In Frankrijk, Voorronde Groep C
Nederland - Spanje
Martine Smeets #24 NED

Waar kan ik Nederland – Roemenië volgen?

Alle wedstrijden van onze Oranjedames op het EK zijn te zien via Ziggo Sport. Ook voor niet-Ziggo klanten is het mogelijk om de wedstrijden van onze Oranjedames live te volgen.

Hoe kijk ik de wedstrijden als ik geen Ziggo heb?
Ziggo Sport totaal: via je provider kan je een Ziggo Sport Totaal abonnement afsluiten. Afhankelijk van je provider kan je dit abonnement afsluiten en de prijs verschilt per provider. Dit kost minimaal €14,95 per maand. Ziggo Sport GO: Dit is een online abonnement, beschikbaar om af te sluiten voor iedereen met internet. Hiermee kijk je de wedstrijden op je smartphone, tablet of laptop (of met hdmi-kabel via de tv!). Dit abonnement kost €9,99 per maand. Pay Per View: De wedstrijden zijn hier ook los te koop voor €3,99 per wedstrijd.

Check alle informatie over het afsluiten van een abonnement hier.

Zondag 9 december Nederland-Roemenië
De wedstrijd tegen Roemenië wordt gespeeld op zondag 9 december om 18.00 uur. Deze wedstrijd is te zien via Ziggo Sport kanaal 14 en Ziggo Sport Select. De uitzending start om 17.30 uur met in de studio als gasten Danick Snelder en Bert Bouwer. Ailly Luciano staat bij Ziggo Sport verslaggever Marc Neven in Nancy.